Szex, Soros, ürgebőr

Az életben az a jó, hogy gyakran utánozza a művészeteket, így a kabarét is. Nyilván ismerik azt a viccet, hogy Mórickának mindenről az jut eszébe. A tanító néninek kezd elege lenni a dologból és a táblatörlő rongyot mutatja fel, mire Móricka szeme villan és azt feleli: szex.

De hát erről a koszos táblatörlő rongyról, hogy juthat eszedbe a szex – fakad ki a tanító néni, mire Móricka legyint:

– Mutathat a tanító néni nekem, bármit, nekem mindenről az jut eszembe.,
Természetesen nem feltételezem, hogy Németh Szilárd ismeri ezt a viccet, vagy ha már hallotta volna valahol, akkor pontosan érti, miről is szól, de ő és hűbéres lelkű barátai nagyszerűen működnek e szerint.
Persze már megint Móricka járt jobban. Hiszen neki a szex jutott, Németh Szilárdnak és tettestársainak pedig a sorosozás.
Sorra halnak az emberek a kórházak sürgösségi részlegein. Soros.
Soros. Soros.
A magyar sajtónak van egy szégyenteljes vonulata, a hatalom kritikátlan kiszolgálóiból, ők azok, akik még 1944 december 24-én is a felszabadító német csapatokkal lelkesítették maradék olvasóikat, meg a csodafegyverrel – miközben a szovjet csapatok éppen megkezdték q város ostromát.
Mi néhányan, akik a rendszerváltás mind szabadabb sajtóján edzőttünk persze meg vagyunk lepve, hogy honnan ez a számtalan magát újságírónak nevező harmadosztályú propagandista, de lehet, hogy egészen rövid kivételektől eltekintve mindig is nekik állt a zászló. Ők voltak a főszerkesztők,a hírigazgatók, a jól megfizetett kormányzati sztárok.
Nos, ezeknek most nagyon egyszerű a dolguk. Két egészségügyi sikertörténet közé mindig kell jönnie egy kis sorosozásnak és meg is vagyunk.
Például írjuk fel nagybetűkkel. Tél tábornok újra támad. Majd folytassuk így: A sorosista-gyurcsányista- sátánista bagázs most a menekülőkkel együtt a telet is ismét ránk uszította, hogy asszonyaink és leányaink ki sem mernek mozdulni otthonról.
Vagy. Idén nem nyílik majd kankalin a Mecsek déli lejtőin, ugyanis Soros személyesen taposta le az ősi magyar növényeket néhány bantu menekülttel, aki azért jött ide, hogy elvegye a kultúránkat.
Tegnap láttak is két sötét alakot, akik futva menekültek a kezükben egy nagy darab letört kultúrával, amelyet síró, angyalarcú kis magyar leánykáktól vettek el, akik tárogatón éppen a régi migráncsellenes dalt, a Boci boci tarkát játszották , papi irányítás mellett.
Szerencsére a helybélieknek helyén volt a szíve és jól elnáspángolták a sorosista nigákat, akik a keresztény kultúrkörre törtek éppen, mit sem törődve végvár jellegünkkel. De lelepleződtek, mert a hónuk alatt egy egy ürgebőrbe kötött, soros által kiadott cion bölcseit tartottak.

Jó, fentebb túloztam, mert mindez magasabb színvonalú, mint a félnótás, közpénzekből kitömött kormánysajtó próbálkozása, amely szerint Anglia délnyugati részein erős szél tombolt, de ez teljesen lényegtelen, mert történetünk az északkeletin játszódik.
De a délnyugati szél az ugye sorosista. És aki Soros közelébe került egyszer is, vagy csak nem köpött hármat a háta mögé, miközben egy Orbán Viktor összes bölcs mondása kötetet szorongatott a kezében, az maga is mind sorosista lett és ez akkor is így van, ha dupla fokhagymafüzértt használ, ökumenikus papi áldással.
Pici hiba, hogy az egyik leleplezett ügynök, Schiffer András most a vallatás hatására bevallotta, hogy ő bizony Soros pénzén védte a bíróság előtt Orbánt.
De hát tudjuk jól, hogy annál rosszabb a tényeknek.

És különben is, mindig csak a más sorosistája a büdös.

Orbán, meg a szóvivője meg a többiek pedig olyan finom és jó illatúak, hogy csak na.
Hát akkor szagoljátok.
Mi pedig gondoljunk Mórickára.