A szégyen, a szégyen, a szégyen

Az ellenzékről beszélek!. Ócska stricik! Kitartott lézengők, rüfkék, szarházik! Saját vacak pártjaitokkal vagytok elfoglalva? Szlalomoztok az újabb és újabb törvényes kiszúrások és packázások között? Kit képviseltek a magatok értéktelen, megszolgálatlan, aljas érvényesüléseteken kívül? Egymást akarjátok kinyírni, hogy egyeduralkodók legyetek 2022-ben? El fogtok pusztulni, mindannyian!

Belém hasított. Ez mindig váratlan helyzetekben érkezik. Buszon, üzletben, akár társas helyzetben (fantáziára bízva). Ez speciel az utcán ért, éppen keresztül a Zugligeti úton. A hűséges parlamenttel megszavaztatott törvények fővesztés terhe alatt kötelezik a civileket a külföldről kapott, nem magyar eredetű adományok bevallására, miközben a kormány, a magyar állam az én adómból is fizetett TAO-pénzekről a Legfelsőbb Bíróság érvényes határozata ellenére sem hajlandó számot adni.

S akkor mi van itt, ti aljas gazemberek? Na, nem a kormány tagjairól beszélek, mert az nyilvánvaló. Hanem az ellenzékről.

Ócska stricik! Kitartott lézengők, rüfkék, szarházik! Saját vacak pártjaitokkal vagytok elfoglalva?

Szlalomoztok az újabb és újabb törvényes kiszúrások és packázások között? Kit képviseltek a magatok értéktelen, megszolgálatlan, aljas érvényesüléseteken kívül? Egymást akarjátok kinyírni, hogy egyeduralkodók legyetek 2022-ben? El fogtok pusztulni, mindannyian! Nem értitek, hogy az egyetlen út, az egyetlen méltóság ma az összefogás a főellenség, a fideszes banda ellen?

Van, aki nem érti, hogy a centrális politizálás nem a Fidesz és a baloldal közötti lavírozást jelenti, mert a Fidesz már régen kívül van minden demokratikusan körülhatárolható játéktéren? Van, aki nem érti, hogy az ország alternatívát, igen, centrista, a demokratikus erőket összefogó higgadt alternatívát vár a fideszes áruló banda ellen? Van aki nem látja, hogy a pártalkudozások szégyenletesek, Gyurcsány taktikázása gyalázatos, Juhász Péter ugrálása nevetséges, a Momentum különutassága elkényeztetett úrifiúk és lányok ostobasága? És mondtatok ti már valamit? Szóltatok országhoz? Mondtátok, hogy mit ajánlotok az oktatás teljes kudarca, az egészségügy borzalmas állapota, a kultúrpolitika nevetséges anakronizmusa, a választási törvény aljas részrehajlása, a minősíthetetlen média-helyzet ellen? Foglalkoztok ti magatokon kívül bármivel? Ócskák vagytok!

Pozitív példaként csak pár embert tudok felmutatni. Gulyás Mártont, aki tett valamit az összefogásért, és a választási törvény módosításáért. Bősz Anettet, aki felszólal az oktatás ügyében. Sermer Ádámot, aki igazi liberálisként lép fel számos ügyben. Ezeket ismerem, de biztosan vannak mások is. Vannak fiatal politikusaink.

Fogjatok össze! Rúgjátok seggbe a Gyurcsányokat, a Juhászokat. Lejárt figurák. Ócska pojácák. Magukat megszedett, vagy megvett perszónák. Kezdődjön el végre valami új!